Рослинні вершки Profi Cream
Вершки кондитерські рослинні Profi Cream
Тетрапак 1 літр.
жирність 26%, солодкі
При приготуванні тортів та тістечок будь-якій
господині не обійтися без крему. Найпростіший спосіб його приготування – взяти
рослинні вершки Профі Крем і просто збити міксером. При збиванні Профі Крем
збільшується в 3-4 рази обсягом. Збиті вершки мають пишну структуру, чудово
піддаються обробці, забезпечують отримання чіткого малюнка для декорування,
зберігають стабільність тривалий час.
Переваги:
• ідеально підходять прикраси морозива, тортів,
тістечок.
• при збиванні збільшується в обсязі в 3-4 рази
• ідеально змішуються з молочними вершками
• добре утримує форму у збитому стані та забезпечують
отримання чіткого малюнка
• у збитому стані стійкі до
заморожування-розморожування
• добре поєднуються з барвниками, ароматизаторами та
іншими наповнювачами
• мають тривалий термін зберігання.
Спосіб застосування:
Для збивання попередньо охолодити рослинні вершки
«Профі Крем» у холодильнику. Температура вершків для збивання має бути від +2
до +8 С. Збивати вершки необхідно на швидкій швидкості (до ущільнення консистенції).
Закінчити збивання на повільній швидкості
Умови та термін зберігання:
Зберігати 10 місяців з дати при температурі не вище
20°C.
Не заморожувати до збивання.
Відкрите пакування зберігати в холодильнику при
температурі +2°C +8° не більше 7 днів.
Основные | |
Производитель | ТМ Hopla |
Страна производитель | Италия |