Рослинні вершки Cremle
Рослинні солодкі вершки Cremle 26% жирности. Об'єм 1 л.
- Під час збивання збільшуються в об'ємі в 3,5-4 рази та довго зберігають об'єм. У готових виробах — зберігають стабільність і не осідають.
- Готовий крем використовується для начинки тортів, тістечок, і для їх декорування в кондитерському виробництві, а також для приготування всіляких десертів.
- Можна використовувати для приготування морозива (для поліпшення смакових якостей) м'якого морозива, який залишається м'яким навіть за -18 оС.
- Вершки прекрасно стабілізуються за допомогою желатину, фондів і фруктових паст.
- Отримуваний крем механічно стабільний, під час розрізання дає рівний зріз, стійкий під час заморожування, розморожування, має чітко окреслений смак.
Поради: Попередньо охолодити вершки за t +2/10 °C 12 годин. Потім помістити в ємність так, щоб вершки покривали віночок на 1/3. Збивати 2 хвилини на малих обертах, потім увімкнути середню швидкість і збити до готовності, приблизно 3-5 хвилин, але не перебивати. Готовий крем використовується відразу після збивання.
Основные | |
Страна производитель | Румыния |