Пектин NH термооборотний
Пектин NH - це харчова добавка (драглеутворювач), яка впливає на текстуру і використовується як загусник.
Особливість пектину NH - при нагріванні розчиняється, а при охолодженні - застигає. Термообратімим пектину дозволяє експериментувати з текстурою десертів, роблячи її рідкої або желеподібної. Пектин NH можна використовувати як на водній так і на фруктовій основі.
Підходить для приготування желе з м'якоттю фруктів, різноманітних мусів, прошарків десертів, зефіру, маршмеллоу і мармеладу.
Характеристики продукту:
розсипчастий порошок кольору слонової кістки;
легко розчиняється;
термообратімим.
Склад: Пектин Е440ii, сахароза, дігідропірофосфат натрію E450i, декстроза, трифосфат кальцію E341 iii. Без ГМО.
Виробник: Louis Francois
Країна виробника: Франція
Основные | |
Страна производитель | Италия |