Альбумін (білок кондитерський) Італія
Суміш суха на основі тваринних і рослинних білків «БІЛОК КОНДИТЕРСЬКИЙ» - це порошкоподібна суміш на базі активованого яєчного білка для швидкого приготування повітряного білкового напівфабрикату (меренге), повітряно-горіхового напівфабрикату, білкового крему і суфле.
Рецептура для приготування напівфабрикату (безе):
Вода ....... ........................... .. ...... ..800-900г
«Компледен« Білок кондитерський »......... ..100г
Цукор або цукрова пудра .................. ... 2000р.
Співвідношення компонентів можуть бути змінені в залежності від виду вироби (зефір, суфле, білковий крем і т.д.), використовуваного обладнання та технологічних схем, що застосовуються на підприємстві.
Технологічні рекомендації із застосування:
Розчинити білок у воді і дати набрякнути протягом 5-10 хвилин. Додати 100г цукру (або цукрової пудри) і збити до збільшення в об'ємі. Потім дуже обережно вводити цукор, що залишився і збивати до максимального обсягу. Далі використовувати збиту суміш у виробництві згідно з технологічними схемами, прийнятим на даному підприємстві. Наприклад: для меренге і повітряно-горіхового напівфабрикату - висушити в печі при температурі 90-120 ° С.
Наш білок має такі переваги:
- підвищена взбиваемости;
- тримає форму виробу після формування заготовки;
- білок придатний для виготовлення безе, суфле, меренге, зефиров;
- при виготовленні коржів з використанням горіхів, цукатів тримає тверді компоненти по всьому об'єму, компоненти не осідають на дно;
- має стійкі пенообразующие властивості.
Основные | |
Страна производитель | Украина |