Створюємо кулінарні шедеври
разом з Інтернет-магазином «Маффін»!
Мінімальна сума замовлення 100 грн.

Патока (сироп глюкозний)

  • Патока (сироп глюкозний) Патока (сироп глюкозний)
    Патока (сироп глюкозний)
  • Код продукту: 500 гр
  • Наявність: На складі
  • 70 грн.

 

Патока (сироп глюкозний)

Важливо!!!! Розлит у 500 г пластикову тару.

Оригінальне паковання — бочка 50 кг

Виробник: ПРАВ "Інтеркорн Корн Просесинг Індастрі" (Україна)

 

Дозування: згідно рецептури

 

Характеристика: однорідна в'язка рідина від безбарвного до жовтого кольору має солодкий смак, властивий даному продукту. Консистенція багато в чому залежить від температури, за якої зберігається сироп.

 

Масова частка сухих речовин становить не менше 75,0%, масова частка глюкози становить не менше 15,0%,

 

Калорійність: 100 г продукту -279,6 ккал.

Застосування: для виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, морозива, десертів, карамелі, йогуртів, для виробництва консервів з ягід та плодів, для виготовлення безалкогольних напоїв.

 

Переваги: ​​сповільнює процес черствіння хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів, подовжуючи їх термін зберігання, затримує кристалізацію сахарози, посилює аромат і зберігає забарвлення фруктів у процесі консервування, має велику біологічну цінність порівняно з цукром.

  Оптимальна температура використання +32 - +45 °C, за цієї температури сироп має низьку в'язкість, його зручно використовувати.

 Зберігати сироп потрібно в закритому пакованні за температури не вище 55 °C, намагаючись не допускати впливу сонячних променів. "Зацукровування" продукту в процесі зберігання за кімнатної температури — нормальне явище, перед застосуванням досить нагріти сироп на водяній бані до рекомендованої температури.
 Термін зберігання, що гарантується виробником: 12 місяців від дати паковання.

 

Основные
Производитель Украса
Страна производитель Украина

Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший
Captcha

Супутні товари

Ізомальт гранульований
Молоко сухе 200гр

Сироп глюкозний

Top