Натуральний шоколад Delice темний 100гр
Універсальний темний шоколад Р512 з вмістом какао продукту 55%.
Підходить для цукерок, начинок, ганаша, глазурування виробів та декору.
Склад: цукор, какао-масло, молоко сухе цільне, молоко знежирене сухе, какао терте, суха молочна сироватка, лактоза, емульгатор (соєвий лецитин), сіль кухонна харчова, ароматизатор ванілін. Плинність 3 краплі
Вага 100 грам
Темперування шоколаду вручну: Розтопити шоколад до температури 45-50 ° С, перемішати до однорідного стану. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком та лопаткою, дати охолонути до 28 °С. Зібрати шоколад з мармуру в ємність із остилою частиною 1/4 шоколаду. Перемішати до 30-32 °С. Рекомендації при темперуванні:
Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений. Під час темперування потрібний ретельний контроль кінцевої температури. При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд. Для темперування потрібно брати щонайменше 1 кг шоколаду. Термін придатності: 12 місяців при температурі зберігання 16-20 ° С у сухому місці. Відносна вологість: не вище 65 %
Основные | |
Страна производитель | Бельгия |