Ацетатні листи 30 * 20 см для роботи з шоколадом
Ацетатні листи 30 * 20 см для роботи з шоколадом
5 одиниць в наборі
Використовується для приготування шоколадного декору.
Ацетатна плівка для роботи з шоколадом - незамінний інструмент для роботи з шоколадними виробами. Застосовується для створення шоколадного декору і різних хитромудрих шоколадних прикрас.
Переваги плівки для роботи з шоколадом:
1. Ацетатна плівка легко відділяється від кондитерських виробів, не прилипає.
2. Шоколад після викладення на плівку отримує ідеальний глянсовий блиск.
3. Можна використовувати як для формування шоколадних фігур, так і для шоколадних візерунків.
Як використовувати плівку для шоколаду:
- Розкласти лист на рівній поверхні.
- Залити шоколадом шаром або глазур'ю, товщина шару шоколаду - до 2 мм.
- Поки шоколад застигає, на ньому можна зробити потрібні висікання.
- Після застигання зняти шоколадні фігурки з плівки.
Матеріал: ацетатна плівка товщиною 82 мкм.
Основные | |
Страна производитель | Украина |
Супутні товари
Стрічка кондитерська бордюрна
10 грн.