Створюємо кулінарні шедеври
разом з Інтернет-магазином «Маффін»!
Мінімальна сума замовлення 100 грн.

Альбумін (білок кондитерський) Італія

  • Альбумін (білок кондитерський) Італія
  • Код продукту: 100 гр
  • Наявність: На складі
  • 170 грн.

 Суміш суха на основі тваринних і рослинних білків «БІЛОК КОНДИТЕРСЬКИЙ» - це порошкоподібна суміш на базі активованого яєчного білка для швидкого приготування повітряного білкового напівфабрикату (меренге), повітряно-горіхового напівфабрикату, білкового крему і суфле.


 Рецептура для приготування напівфабрикату (безе):


Вода ....... ........................... .. ...... ..800-900г


«Компледен« Білок кондитерський »......... ..100г


Цукор або цукрова пудра .................. ... 2000р.

Співвідношення компонентів можуть бути змінені в залежності від виду вироби (зефір, суфле, білковий крем і т.д.), використовуваного обладнання та технологічних схем, що застосовуються на підприємстві.

Технологічні рекомендації із застосування:


Розчинити білок у воді і дати набрякнути протягом 5-10 хвилин. Додати 100г цукру (або цукрової пудри) і збити до збільшення в об'ємі. Потім дуже обережно вводити цукор, що залишився і збивати до максимального обсягу. Далі використовувати збиту суміш у виробництві згідно з технологічними схемами, прийнятим на даному підприємстві. Наприклад: для меренге і повітряно-горіхового напівфабрикату - висушити в печі при температурі 90-120 ° С.


 Наш білок має такі переваги:

- підвищена взбиваемости;


- тримає форму виробу після формування заготовки;


- білок придатний для виготовлення безе, суфле, меренге, зефиров;


- при виготовленні коржів з використанням горіхів, цукатів тримає тверді компоненти по всьому об'єму, компоненти не осідають на дно;


- має стійкі пенообразующие властивості.

Основные
Страна производитель Украина

Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший
Captcha

Супутні товари

Агар агар 1200
Желатин швидкорозчинний

Альбумін (білок кондитерський) Італія

Top