Створюємо кулінарні шедеври
разом з Інтернет-магазином «Маффін»!
Мінімальна сума замовлення 100 грн.

Мигдальне борошно (дрібний помол)

  • Мигдальне борошно (дрібний помол)
  • Код продукту: 200 гр / уп
  • Наявність: На складі
  • 120 грн.

Мигдальне борошно (дрібний помол).

Виробник - Туреччина

Мигдальне борошно - подрібнений мигдальний горіх, який використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових і пісочно-горіхових напівфабрикатів, як добавка для всіх видів тіста, як прикраса і як самостійне блюдо.

З нею готують мигдальний крем - чудову начинку для булочок і тарталеток. Однак борошно з мигдалю знаходить застосування не тільки при приготуванні солодощів. Саме її використовують для додання більш густої консистенції деяким соусів і супів, традиційним для середземноморської кухні.

Мигдальний борошно зберігає корисні властивості ядер мигдалю, його тонкий смак і делікатний аромат, передаючи їх готових страв.

Без використання мигдальної муки неможливо приготування багатьох десертів, які стали класичними: це і грушевий пиріг з Франжіпані, і печива макаронів, і бісквіти «декуаз» і «Женуаз», і знаменитий французький листковий пиріг Chateau Pithiviers. З неї готують мигдальний крем - чудову начинку для булочок і тарталеток.

Часто, коли господині печуть що-небудь, вони турбуються з приводу того, щоб виріб не вийшло дуже сухим. Мигдальний борошно додає в тісто необхідну кількість рідини, і в процесі приготування в духовці пироги, коржі, хліб і кекси пропікаються, але не стають сухими.

Є ще одна перевага на користь використання мигдальної муки. Алергіки реагують на речовину глютен, який міститься у виробах з тіста, прекрасно підійде варіант заміни згаданим продуктом.

Звичайно, можна зробити миндальную борошно в домашніх умовах: купити чищений мигдаль, бланшувати, очистити від коричневої пленочки, обсушити, розмолоти в пудру, але ... досить складно отримати однакові, потрібного розміру, крупи, а, якщо трохи перетримати рівень помелу, горіхи перетворяться в маслянисту масу ... Тому набагато простіше використовувати вже готову мигдалеву борошно.


Написати відгук

Примітка: HTML не опрацьовується!
    Поганий           Хороший
Captcha

Супутні товари

Мигдальне борошно (дрібний помол)

Top