Сухі рослинні вершки
Сухі рослинні вершки Рекомендоване дозування:
Сухих вершків 400 гр, кипяченої охолодженої води 600 гр
Порошкоподібна суміш: • для приготування крему для
тортів, морозива, збитих вершків, молочних коктейлів, мусів, фрешів; • для
прикраси кондитерських виробів, прошарку тортів та начинки тістечок; Переваги:
• проста та швидка технологія підготовки для виробничого використання • легко
збиваються побутовими та професійними міксерами • великий приріст об'єму готового
виробу - при збиванні збільшуються в об'ємі до 4,5 разів; продуктами, які
містять жир (маргарин, олія тощо) • збиті вершки стабільні у збитому стані, не
осідають, не розтріскуються і не розшаровуються при зберіганні та
транспортуванні готових виробів • у збитому стані крем-вершки можна піддавати
глибокій заморозці, після розморожування смак, колір та форма зберігаються •
зберігати невикористані вершки треба в холодному, сухому, захищеному від світла
місці • готовий крем можна зберігати до 7 днів • рослинні вершки для збивання
не містять холестерину і тому їх можуть вживати люди, які стежать за своїм
здоров'ям
Склад - цукрова пудра, глюкоза, рослинний жир, сухе
молоко, загусник, стабілізатор, емульгатор, ароматизатор ванілін
Основные | |
Страна производитель | Румыния |